Over Ons

Over Ons

Welkom bij Escape Room Deinze!

We bieden we een unieke escape room-ervaring in het hart van Deinze. Onze passie voor mysterie en avontuur drijft ons om meeslepende werelden te creëren waar teamwork, logica en creativiteit centraal staan. Of je nu een ervaren puzzelaar bent of nieuw in de wereld van escape rooms, onze spellen bieden een uitdagende maar plezierige ervaring voor iedereen.

Duik in het Wonderland: Alice’s Avonturen

Onze eerste escape room neemt je mee op een magische reis door “Alice in Wonderland”. Stap in de voetsporen van Alice en daal af in een wereld vol wonderen, raadsels en eigenzinnige personages. Deze kamer is een droom voor liefhebbers van fantasie en avontuur. Met zijn kleurrijke decors en ingenieuze puzzels is het een ervaring die je niet wilt missen!

Ontdek het Onbekende: Paranormale Uitdagingen

Voor degenen die durven, biedt onze “Paranormal Activity” escape room een heel andere sfeer. Deze kamer is niet voor de zwakkeren van hart. Terwijl je de mysteries van het paranormale ontrafelt, word je ondergedompeld in een sfeer van spanning en mysterie. Dit is de perfecte keuze voor fans van het bovennatuurlijke en diegenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick.

Een Unieke Ervaring voor Elke Groep

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, onze escape rooms zijn ontworpen om een onvergetelijke ervaring te bieden. We bieden ook speciale arrangementen voor teambuilding, verjaardagen en speciale evenementen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden door je escape room-avontuur.